Nyári, tábor jellegű, egész napos szakkörök

2022 nyarán nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni, a kisebb gyermekek foglalkoztatására is. természetesen továbbra is szeretettel várjuk a szülőket is, hiszen ez családi programnak is kiváló! Tábor jellegű szakköreinken, várjuk szeretettel a tanulni és fejlődni vágyó, kisebb és nagyobb gyermekeket, de a nagymamákat nagypapákat, aput-anyut is. A szakkörök helyszíne Bp XXIII. kerület. Pontosabb címet, jelentkezéskor tudunk megadni, az aktuális időponthoz.

Mitől lesz egy szakkör, tábor jellegű?

Elsősorban attól, hogy nem egész nap rajzolunk, vagy fotózunk, vagy írunk, festünk, stb, mint egy tematikus kurzuson szoktunk. Délelőtt a meghirdetett tematikával foglalkoznak a gyermekek és a felnőttek egyaránt, délután pedig más egyéb kézműves, vagy játékos fejlesztő foglalkozásokat tartunk. Másodsorban attól, hogy reggel már hétre hozhatja gyermekét, délután pedig itt lehet 18 óráig. Ezek a szakkörök nem eredménycentrikusak, céljuk, az örömteli alkotás, és a fejlődés segítése. Nem utolsó sorban, ezek a programok, minden esetben hétköznap vannak!

Akkor miért nem tábor?

Részben azért, mert a kurzusok célja elsősorban nem az időtöltés, hanem az ismeretanyagok átadása szakkör keretében, még ha kicsit lazább keretek között is, részben pedig azért, mert az étkezést egyénileg kell megoldani, pont, ahogy szakköreinken szoktuk. Mindenki hozza magával a szendvicseit, amit itt be tud tenni hűtőbe, vagy az ebédet, amit ha kell, meg tud melegíteni mikróban, vagy akár előre rendelhet gyermekének ebédet, pizzát, egyebet, ételfutárral. Természetesen mosdó, étkezésre alkalmas hely, meleg víz, kézmosási lehetőség adottak, de ezeket minden egyéb szakkörünkön is biztosítjuk.

Gyermekeket várunk hét éves kortól, de felnőttek is jöhetnek!!! Családi programnak is kitűnő! Reggel már hétre érkezhetnek, és délután ötig van program. Legkésőbb 18 óráig kell távozni!

Változatos tematikájú szakkörök. Kreatív foglalkozások, rajz, festés, fotózás, környezetvédelem, virág ültetés, dunaparti séták, mini kertiszobor készítés, és még számtalan szórakoztató foglalkozás, hazavihető elkészített tárgyakkal. Max 20 fős csoportok! Jelentkezzen időben! Helyszín Bp XXIII. kerület.
Június 20-24.-ig.
Június 27.-Július 1.-ig.
Július 4-8.-ig.
Július 11-15.-ig.
Július 18-22.-ig.
Július 25-29.-ig.
Augusztus 1-5.-ig.
Augusztus 8-12.-ig.
Augusztus 15.19.-ig.
Augusztus 22-26.-ig.

Kurzusainkról, ügyesebben, komoly élményekkel, és egy rakás saját alkotással gazdagabban távozik. Érdemes több hétre is foglalnia, hiszen szinte minden héten mást tanulunk. Részvételi díj, 25 000 Ft/fő/hét, amiben minden szükséges eszköz benne van. Az ár, étkezést nem tartalmaz. Amennyiben előre rendel ételt, kérem, azt előre fizetéssel tegye, hogy itt már csak át kelljen venni!

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates